Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 mai 2013

intrebare pentru dnul doctor Nechifor

Buna Ziua, Dle Doctor, Am varsta de 39 ani( nu am nascut pana acum) si am descoperit acum 3 ani un fibrom uterin bine vascularizat in cavitatea uterina, in momentul de fata are dimensiunea de 2 cm, imi creeaza anumite probleme: durere la contact sexual, dureri pelvine la ciclu, sangerari cu cheaguri.Astept o opinie de la dv. daca este momentul sa il extrag acum la aceasta dimensiune de 2 cm. Multumesc. O zi buna!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

In mod obisnuit, un fibrom cu dimensiunea de 2 cm nu este problematic, insa lucrurile se schimba complet daca pozitia acestuia genereaza simptome - asa cum experimentati dvs. Embolizarea este necesara, in acest caz deoarece sangerarile menstruale s-ar putea agrava brusc daca fibromul ar ramane netratat, iar pastrarea unei sarcini ar putea constitui o reala problema. Interventia, care vizeaza devascularizarea formatiunii tumorale, va fi foarte probabil urmata de expulzarea fibromului pe cale vaginala - la ciclu sau independent de acesta, fenomen care va va lipsi complet de simptome pe viitor, dar si de posibilitatea aparitiei de noi fibroame. Pentru mai multe informatii / programare consult / ecografie / embolizare puteti apela 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta Dr. Nechifor).Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.