Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 mai 2013

Hernie de disc L5-S1


Buna seara!In urma unei investigatii RMN la EUROMEDIC Constanta,am fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1,modificari vertebrale de tip degenerativ.Va voi redacta cu exactitate rezultatul:-lordoza fiziologica a coloanei vertebrale in plan sagital-canal osos spinal cu largime normala -corpuri vertebrale cu numar(5) si raporturi normale, platouri cu contururi neregulate;-hipertrofierea micilor articulatii interapofizareL5-S1; -disculintervertebral L5-S1cu inaltime redusa si hiposemnalT2 neomogen(desicat); hernie de disc circumferentiala L5-S1 ce ingusteaza foramenul de conjugare de partea dreapta,comprima sacul dural si radacina L5 dreapta intraforamenal, cu fragment migrat caudal intracanalar ce comprima radacinaS1 dreapta la emergenta din sacul dural;-con medular cu configuratie si largime normale, fara anomalii de semnal,fara ingustari sau expansiuni circumscrise;-structura osoasa cu semnal grasos echivalent maduvei osoase, fara arii circumscrise in hipo/hipersemnal.In urma consultatiei unui medic neurolog, am fost indrumat catre dumneavoastra, pentru o neuroplastie insa medicul curant balneo terapeutpentru o alta problema a coloanei mi-a spus ca nu se poate.Va rog respectuos daca puteti sa-mi comunicati pe aceasta cale daca se poate efectua aceasta interventie.Sunt din provincie iar calatoria in sezut pana la dumneavoastra ,mi-ar accentua durerile si asa destul de accentuate si sacaitoare.Va multumesc pentru timpul acordat si pentru intelegere.Cu deosebita consideratie!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Multumim pentru rezultatul detaliat; nu va putem ajuta insa, cu aplicarea uneia dintre metodele non-chirurgicale, indicatia corecta fiind in cazul dvs., cea chirurgicala - fragmentul migrat stand in principal la baza imposibilitatii de a efectuare a nucleoplastiei percutane. Va dorim succes in rezolvarea situatiei dvs. medicale!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor