Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 mai 2013

Stenoza pulmonara valvulara severa


Am un copil de 7 ani si 8 luni, diagnosticat cu Stenoza pulmonara valvulara severa cu grad maxim la nivelul VP=90mm Hg (prin hipoplazie de inel VP fara HVD semnificativ fara dilatare de cavitati). Se poate opera in clinica dumneavoastra si la cat credeti ca s-ar ridica costurile (aproximativ)?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Stanciulescu! Cel mai bine ar fi sa veniti cu copilul la o consultatie la domnul profesor Lorber Avraham. Dumnealui este seful sectiei noastre de Malformatii Congenitale si are o vasta experienta in tratarea acestor defecte. Despre costuri, sau pentru mai multe detalii va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu la nr. de telefon 0727.867.459. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor