Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 mai 2013

DSA


buna ziua, sunt din Brasov si am o fetita de 5 ani jumatate cu DSA o.s. si asi dori sa stiu exact ce pasi trebuie sa urmez pentru a beneficia de un consult amanuntit si ce medic imi recomandati. diametrul este de 5 cm cu recomandare de inchidere cu dispozitiv tip umbreluta sau clasic. Va multumesc, Silvia Damian


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Damian! In primul rand ar trebui sa intram in posesia documentelor medicale ale copilului pentru a le putea examina echipa noastra de specialisti. Pentru aceasta puteti sa o contactati pe colega noastra Lavinia care se ocupa de cazurile de malformatii cardiace congenitale la numarul de telefon 0727.867.459.
Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor