Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 mai 2013

tensiune anormala


d-nul doctor am 46 ani si de cel putin 16 ani am o tensiune mare ajungind acum la 22 cu 10 si totusi nu am nici un simptom am fost la doctor dar nu suport medicamentele simt ca-mi fac rau la inima si nu mai pot respira normal ce ma sfatuiti saa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Marcus. Din descrierea dvs. puteti veni la un consult pentru Denervarea Arterelor Renale, la dnul doctor Rares Nechifor. Mai multe detalii despre procedura sau consult puteti primi de la asistenta dnului doctor - Iulia Ungureanu 0731.771.111.
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor