Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 mai 2013

Procedeu Embolizare fibrom


Buna ziua Stimate Dl.Doctor, In urma unei ecografii am fost diagnosticata in Constanta, unde locuiesc, cu uter polifibromatos cu mentiunile de mai jos: -fibrom-1 52.9mm -fibrom-2 39.2mm -fibrom-3 9.5mm -fibrom-4 19.9mm -cervix 48.4 -Uterus: 1.21 x 81.6 x 67.4 x 1.21 Am sangerari prelungite si abundente la ciclu si dupa, cat si dureri si disconfort. Va rog sa-mi confirmati daca metoda Embolizare se poate aplica si in cazul meu, sau imi sugerati operatie clasica - Hysterectomy. Mentionez ca am varsta de 43 de ani, sunt casatorita dar nu avem copii. Astept cu interes parerea si sfatul dumneavoastra profesional in urma caruia voi lua o decizie, si daca eu va pot contacta si unde. Va aduc la cunostinta ca am nevoie de interpret intrucat atat eu cat si sotul suntem surdo-muti. Persoana de contact: Bacioiu Mariana (MP 0722-284283) Va multumesc anticipat. Cu stima Lacme Both MP: 0740 895682 (SMS only)


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Both,

Potrivit datelor pe care le-ati trimis, aveti indicatie de principiu pentru embolizare de fibrom uterin. Polifibromatoza dvs. se poate trata eficient, toti nodulii fiind devascularizati in mod permanent si ireversibil - fapt ce va anula simptomele dvs - sangerarile si durerile, recuperarea fiind de 2-3 zile dupa aceea.
Putem stabili o programare la Spitalul Ponderas / fost Delta Hospital, de marti pana vineri, pentru un consult ginecologic preliminar si pentru o ecografie transvaginala, dar si pentru analizele de sange, urmate de embolizare in aceeasi zi sau a doua zi. Daca veti avea nevoie de mai multe informatii / programare, puteti contacta 0731.771.111 sau iulia@drnechifor.ro (Iulia Ungureanu). Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor