Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 mai 2013

hernie de disc


Buna ziua. ma numesc toma Dumitru, am 40 ani si lucrez in suedia. am fost diagnosticat cu hernie de disc. as dorii sa stiu daca e posibil sa fac o nucleoplastie la cabinetul dumneavoastra, si care ar fi conditiile sa pot face aceasta interventie. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Este posibila efectuarea nucleoplastiei percutane in spitalul nostru, este insa esential ca noi sa stim daca aveti indicatie pentru procedura. In acest sens, va rugam sa efectuati un examen RMN de coloana lombara (daca nu aveti deja, trebuie sa fie mai recent de 6 luni), iar CD-ul cu imaginile sa il copiati in INTREGIME intr-un folder, sa il arhivati cu winzip sau winrar, pe care apoi sa il upload-ati pe www.transfer.ro. In casuta cu adresa de e-mail a destinatarului va rog sa treceti iulia@drnechifor.ro, iar in casuta de mesaj, cat mai multe detalii despre dvs., inclusiv numarul de telefon. In cazul in care aveti indicatie pentru procedura, pretul este de 4800 lei cu spitalizarea inclusa (1/2 zi). Nu aveti nevoie de un regim special inainte, si nici de analize de sange. Asteptam imaginile dvs! Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor