Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 mai 2013

hernie de disc


Buna ziua. ma numesc toma Dumitru, am 40 ani si lucrez in suedia. am fost diagnosticat cu hernie de disc. as dorii sa stiu daca e posibil sa fac o nucleoplastie la cabinetul dumneavoastra, si care ar fi conditiile sa pot face aceasta interventie. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Este posibila efectuarea nucleoplastiei percutane in spitalul nostru, este insa esential ca noi sa stim daca aveti indicatie pentru procedura. In acest sens, va rugam sa efectuati un examen RMN de coloana lombara (daca nu aveti deja, trebuie sa fie mai recent de 6 luni), iar CD-ul cu imaginile sa il copiati in INTREGIME intr-un folder, sa il arhivati cu winzip sau winrar, pe care apoi sa il upload-ati pe www.transfer.ro. In casuta cu adresa de e-mail a destinatarului va rog sa treceti iulia@drnechifor.ro, iar in casuta de mesaj, cat mai multe detalii despre dvs., inclusiv numarul de telefon. In cazul in care aveti indicatie pentru procedura, pretul este de 4800 lei cu spitalizarea inclusa (1/2 zi). Nu aveti nevoie de un regim special inainte, si nici de analize de sange. Asteptam imaginile dvs! Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.