Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 mai 2013

embolizare fibrom uterin


Buna seara. Intrebarea este adresata domnului doctor Nechifor. Se poate aplica metoda embolizarii in cazul unui fibrom uterin situat in interiorul uterului si a carui dimensiune este de 4 cm? Va multumesc. O seara buna si succes in frumosa profesie pe care o aveti.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

De principiu, embolizarea se poate aplica cu succes in situatia dvs., fibromul devascularizandu-se complet ca si urmare a embolizarii, si fiind de asteptat ca acesta sa se desprinda si sa se elimine complet.

Este esentiala insa analizarea ecografiei dvs., iar daca nu aveti o ecografie recenta, va recomandam efectuarea uneia la medicul ginecolog cu care colaboram - Dr. Anca Murariu din cadrul Delta Hospital. Pentru programare / informatii sau detalii legate de posibilitatea expedierii ecografiei pe mail spre evaluare, puteti contacta Iulia Ungureanu (asistenta Dr. Rares Nechifor) - telefon 0731.771.111 sau e-mail iulia@drnechifor.ro. Va dorim multa sanatate!!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.