Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


embolizare fibrom uterin

Buna seara. Intrebarea este adresata domnului doctor Nechifor. Se poate aplica metoda embolizarii in cazul unui fibrom uterin situat in interiorul uterului si a carui dimensiune este de 4 cm? Va multumesc. O seara buna si succes in frumosa profesie pe care o aveti.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

De principiu, embolizarea se poate aplica cu succes in situatia dvs., fibromul devascularizandu-se complet ca si urmare a embolizarii, si fiind de asteptat ca acesta sa se desprinda si sa se elimine complet.

Este esentiala insa analizarea ecografiei dvs., iar daca nu aveti o ecografie recenta, va recomandam efectuarea uneia la medicul ginecolog cu care colaboram - Dr. Anca Murariu din cadrul Delta Hospital. Pentru programare / informatii sau detalii legate de posibilitatea expedierii ecografiei pe mail spre evaluare, puteti contacta Iulia Ungureanu (asistenta Dr. Rares Nechifor) - telefon 0731.771.111 sau e-mail iulia@drnechifor.ro. Va dorim multa sanatate!!