Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 mai 2013

INIMA ,foarte grav , foarte urgent , disperare...


Buna ziua. Sotul meu in varsta de 46 ani are urmatoarele diagnostice: -CARDIOMIOPATIE DILATATIVA SECUNDAR VALVULARA; -PROTEZA MITRALA CARBOMEDICS nr 29 PENTRU INSUFICIENTA MITRALA SEVERA POSTREUMATISMALA(1998); -INSUFICIENTA AORTICA GRADUL II/III REUMATISMALA; -PURTATOR DE STIMULATOR CARDIAC BIOTRONIK CU ELECTROZI EPICARDICI PENTRU RESINCRONIZARE CARDIACA ( din IAN 2013); -FIBRILATIE ATRIALA PERMANENTA ; -BLOC MAJOR DE RAMURA STANGA; -HIPERTENSIUNE PULMONARA FORMA MEDIE; -TAHICARDIE VENTRICULARANESUSTINUTA IN ANTECEDENTE; -MIOCARDITA SI ENDOCARDITA INFECTIOASA IN ANTECEDENTE(iulie 2011); -VENE CAVA SUPERIOARA STANGA PERSISTENTA; -INSUFICIENTA CARDIACA NYHA III/IV; -PURPURA VASCULARA INFECTO-ALERGICA; -BOALA CRONICA DE RINICHI STADIUL III; -ANEMIE HIPOCROMA MICROCITARA FORMA USOARA; -HIPERURICEMIE; -HIPOTASEMIE. -INSCRIS PE LISTA DE TRANSPLANT CARDIAC . In urma unui control pe care l-am cerut noi insistent , la clinica unde sotul a fost operat in ianuarie 2013 si redeschis in februarie 2013 ,s-a efectuat ECO CARDIAC TRANSTORACIC, apoi o ECOGRAFIE TRANSESOFAGIANA unde s-a constatat ca exista cheaguri de sange , cheaguri care au blocat pe pozitia inchis unul dintre discurile valvei mitrale. In acest moment este pus pe injectomate , cu heparina . In esenta povestea sotului meu este lunga , nu vreau sa va plictisesc , vreau doar sa ma sfatuiti ce sa fac si sa ma ajutati daca se poate. - Ce sanse are sotul meu in acest moment ? -Mai poate suporta o noua interventie pe cord deschis in cazul in care aceasta se impune , pentru curatarea disculul blocat , sau inlocuirea valvei? Vreau sfatul specialistilor dumneavoastra, care sunt convinsa ca sunt alaturi de cei care apeleaza disperati la dumnealor. Va multumesc din suflet si va astept raspunsurile cat se poate de urgent. Cu toata stima , Diana Rosca .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Rosca. Cazul sotului dvs. este unul complex, de aceea vom contacta un specialist din strainatate. Speram sa respundem cat de repede posibil. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor