Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 iunie 2013

fibrom uterin


spunetimi va rog cum se numeste ecograful pentru determinarea vascularizarii fibronului uterin, si in ce orase pot sa al gasesc.multumesc mult.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Maxim. Ecograful trebuie sa fie de pelvis - abdominal sau transvaginal, si se numeste Power Doppler tisular. Se gaseste in mai multe orase, dar si in Bucuresti.
Daca aveti nevoie de o programare pentru un consult ginecologic de calitate si ecografie in vederea stabilirii unui diagnostic corect, puteti suna la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asist. Dr. Rares Nechifor). Numai bine va dorim!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor