Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Posibilitati de tratare

Tatal meu in varsta de 77 ani,a fost diagnosticat cu:Stenoza Mitrala larga,Insuficienta Aortica grd.II,Insuficienta tricusidiana grdIII,Hipertensiune pulmonara severa.Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot sa-l ajut?Cum poate fi tratat,medicamentos sau chirurgical?Va multumesc pentru ajutorul pe care sper sa mi-l acordati. Cu deosebita stima


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Nu avem anamneza pacientului si istoricul bolii, din diagnosticile precizate de dvs., probabil ca singurul tratament posibil va fi cel medicamentos. Totusi va recomandam sa veniti la o consultatie sau daca nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite documentele medicale pe mail. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr. de telefon 0727.867.459 (Lavinia Riciu).
Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.