Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 iunie 2013

fibrom uterin intramural

Buna ziua! Se poate emboliza un fibrom de 15cm localizat in perete?Daca nu ce alte interventii se recomanda pentu a mai putea avea copii avand in vedere ca inca nu am si am varsta de 30 ani.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru un fibrom de 15 cm cea mai relevanta investigatie este RMN-ul pelvin cu substanta de contrast. Aveti un astfel de examen? Doar el poate preciza dimensiunea exacta a fibromului, gradul lui de vascularizatie, precum si raporturile cu celelalte organe. Dupa ce aveti acest RMN, il puteti expedia prin curierat electronic daca sunteti din Bucuresti, sau puteti veni cu el la un consult la Dr. Nechifor daca aveti aceasta posibilitate. Dupa evaluarea imaginilor, Dr. Nechifor va putea fixa un diagnostic si va putea face recomandari privind tratamentul. Avand in vedere varsta dvs, se va incerca tot ceea ce este posibil pentru a va ajuta sa pastrati uterul.
Pentru mai multe informatii / programare RMN / consult, va rugam sa o contactati pe asistenta dr. Rares Nechifor - iulia@drnechifor.ro sau 0731.771.111. Multa sanatate si ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.