Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 iunie 2013

Stenza Aortica


Buna ziua,am fost diagnostica cu Stenoza Aortica in copilarie,in prezent am 20 de ani,ma simt bine,nu depun efort,nu obosesc asa repede,dar am o intrebare:nu stiu daca va avea efect asupra mea cand imi voi incepe viata sexuala,am unele griji,as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.Multumesc frumos!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra si pentru a va oferi recomandarile necesare cat mai preicise, trebuie sa vedem o ecografie cardiaca recenta (3-6 luni). Daca diagnosticul dumneavoastra este corect adica stenoza aortica, ar trebui sa faceti o ecografie cardiaca cel putin o data pe an. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0727.867.459 (Lavinia Riciu).
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor