Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Despre denervarea renala

Sotul meu a fost propus pentru denervare dar dupa ce i s-au efectuat toate analizale si luand in calcul si antecedentele{diabet tip2,insuficienta renala,hipertensiune,infarct recent}cu un clearence de 30 si o creatinina de 2,au spus ca nu poate face aceasta interventie.Ce se poate face ca sa imbunatatim filtrarea rinichilor?Are un potasiu mic,ia medicatie,dar se cam bat cap in cao.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,

Va recomandam sa veniți la o consultatie in cadrul centrelor noastre pentru a reevalua posibilitatea efectuării denervarii simpatice renale. Procedura este efectuată cu succes in cadrul centrelor noastre de cei mai renumiti medici interventionisti din România, Dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog interventionist si Dr. Dan Deleanu, medic primar cardiolog interventionist. Pentru programari sau alte informații va rugam sa ne Contactați la 0727 867 459 - Lavinia Riciu. Multă sanatateCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.