Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


wpw

Buna ziua , am 25 de ani acum cateva zile am ajuns la urgente cu puls 230, ulterior am fost diagnosticat cu \"wpw\". Mi s-a recomandat un examen electrofiziologic si eventual o procedura de ablatie. Intrebarea mea este unde as putea sa fac aceste proceduri/examene, cat dureaza si care ar fi costurile. va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Aceasta procedura momentan se face doar la spitalele de stat. Va trebui sa va adresati medicului cardiolog care v-a dat acest diagnostic, el ar putea sa va indurme la un spital/medic anume. Procedura nu dureaza mult, 1 ora aproximativ. Despre costuri ar trebui sa discutati direct cu medicul care efectueaza procedura.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.