Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


puls marit

Am 25 de ani si puls marit - cam 85-95, in functie de efort, de asemenea cand trec prin situatii care presupun emotii-examene, prezentari etc, simt usoare dureri in piept si cum inima o cam ia la trap. Mentionez ca si in familie atat mama cat si tata au probleme cu inima , mai exact fiind hipertensivi. Multumesc anticipat pentru raspuns


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. In timpul unui stres emotional este normal ca inima sa bata mai repede sau sa aveti tot felul de senzatii (intepaturi, jena, etc.) in piept. Evident ca la efort pulsul se mareste, relativ cu efortul. Daca sunteti fumatoare, pulsul este mai mare pe toata perioada zilei. Daca simtiti ca ceva este in neregula, va puteti adresa unui Medic Cardiolog la care sa faceti un consult si eventual un test de efort/holter ECG. Pentru programari sau mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0727.867.459 (Lavinia Riciu - Bucuresti)
Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.