Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


buna ziua

problema este la mama mea.Are 2 fibroame uterine destul de mari(vreo 8-10 cm) din cate am inteles si cateva mai mici. Ea nu vrea o interventie,drept pt care vreau sa ma interesez si sa mi spuneti cat ar costa emolizarea lor.Sunt dispus sa achit eu interventia chirurgicala. Spuneti mi va rog procedurile si cat ma costa. Si inca ceva.. se pot transforma in tumori canceroase?.. astept un raspuns. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu se pot trata fibroamele mamei dvs.; recomandarea este sa o aduceti la un consult ginecologic in cadrul careia sa i se faca o ecografie de calitate pentru a determina exact dimensiunile, pozitionarea si numarul fibroamelor. Pentru mai multe informatii / programare ginecologie, va rugam apelati 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta dr. Rares Nechifor), sau scrieti pe mail la iulia@drnechifor.ro. Pretul embolizarii este de 5500 lei, ce cuprinde procedura si spitalizarea. Fibroamele nu se vor transforma niciodata in cancere; cu toate acestea ele necesita tratament si atentie. O asteptam pe mama dvs.!