Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 iulie 2013

buna ziua


problema este la mama mea.Are 2 fibroame uterine destul de mari(vreo 8-10 cm) din cate am inteles si cateva mai mici. Ea nu vrea o interventie,drept pt care vreau sa ma interesez si sa mi spuneti cat ar costa emolizarea lor.Sunt dispus sa achit eu interventia chirurgicala. Spuneti mi va rog procedurile si cat ma costa. Si inca ceva.. se pot transforma in tumori canceroase?.. astept un raspuns. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu se pot trata fibroamele mamei dvs.; recomandarea este sa o aduceti la un consult ginecologic in cadrul careia sa i se faca o ecografie de calitate pentru a determina exact dimensiunile, pozitionarea si numarul fibroamelor. Pentru mai multe informatii / programare ginecologie, va rugam apelati 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta dr. Rares Nechifor), sau scrieti pe mail la iulia@drnechifor.ro. Pretul embolizarii este de 5500 lei, ce cuprinde procedura si spitalizarea. Fibroamele nu se vor transforma niciodata in cancere; cu toate acestea ele necesita tratament si atentie. O asteptam pe mama dvs.!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.