Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


informtii privind fibroml uterin

Am nascut de vreo 2 saptamani o fetita...la luarea in evidenta a sarcinii..la un control de sarcina pe la vreo 5 6 saptamani .in urma ecografiei transvaginalae mi s a descoperit..ca am un uter fibromatos ,ASA A SPUS MEDICUL DINTRE CARE UN FIBROM DE 4 CM...,AM RAMAS UIMITA SI SPERIATA.CA AM ASA CEVA ,NU STIAM CA AM....APOI L A M INTREBAT DACA IMI INCUR CA CUMVA IN VRE UN FEL SARCNA ,A ZIS CA NU...EU MA MIR CUM DE AM RAMAS INSARCINATA...,CA EU STIU CA NU POTI RAMANE DACA AI FIBROM...AM NASCUT EC DUPA CUM VA SPUNEAM UN COPIL FRUMOS SI SANATOS FOARTE..E O FETITA DRAGA...SI MARICICA DE APROAPE 4 KG SI NOTA BUNA 9 SPRE 10 CU FELICITARI,CA TOTUL A DECURS BINE...,ACUM EU VREAU SA STIU CUM FAC CU ACEL FIBROM,ACESTEA SUNT INTREBARILE MELE:CUM POT SCAPA DE EL,MAI POT RAMANE INSARCINATA ASA ..CU EL IN UTER,CUM SI UNDE ESTE LOCALIZAT CA STIU CA SUNT MAI MULTE ZONE IN CARE SE POATE LOCALIZA IN UTER ,FIBROMUL,..TREBUIE SA MA OPEREZ ACUM SAU CAND?...SI DE LA CE SE FACE ACEST FIBROM...IN GENERAL MACAR..CACI STIU CA NU PREA SE CUNOASTE CAUZA..SI DE CAND IL AM EU...SI CE INSEAMNA UTER FIBROMATOS..INSEAMNA CA MAI AM SI ALTELE SI TREBIE SA FAC SI ALTADATA OPERATIE DE GENUL...SAU MAI APAR SI ALTELE DACA ACUM NUMAI SUNT...CE POT FACE CA SA NUMAI APARA?..SI DACA EXISTA SI TRATAMENT MDICAMENTOS?..MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU AJUTOR...EU AM 2 COPILASI DAR MAI VREAU SA AI FAC...MACAR UNUL...INCA..IMI PLAC SII II IUBESC...AM SI UN COPIL C AUTISM SI VREAU SA AIBA SI ALTI FRATI CA SA IL AJUTE.......,VA ROG SA IMI RASPUNDETI,SUNT INGRIJORATA.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne cerem scuze pentru raspunsul inarziat. Trebuie sa asteptati 3 luni (pentru ca dupa nastere fibroamele scad un timp) si apoi sa faceti o ecografie de calitate. Daca puteti veni la noi pentru eco cu atat mai bine. Pe baza ei va putem raspunde la intrebari. Pentru mai multe detalii sau programare va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0731.771.111 sau e-mail: iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!