Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


tratament esmya

Ce efecte poate avea tratamentul cu esmya? Dupa cat timp reapare menstruatia dupa tratament de 3 luni cu esmya?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu Esmya se prescrie pentru ameliorarea PREOPERATORIE a SIMPTOMELOR fibromului uterin - reduce sangerarile si durerile menstruale inainte de operatie.
Daca interventia chirurgicala nu este strict indicata in cazul dvs. - fibrom gigant - peste 15 cm, suspiciune de malignitate la nivelul vreunuia dintre organele genitale, varsta de peste 55 de ani, atunci nu exista un motiv sa luati Esmya. Pentru efectele medicamentului, va rugam sa consultati cu atentie prospectul: http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/002041/WC500124085.pdf.
Menstruatia apare de regula imediat dupa oprirea medicamentului. Pentru informatii legate de tratamentul fibromului uterin, puteti suna la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu sau puteti scrie la iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!