Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 iulie 2013

tratament esmya


Ce efecte poate avea tratamentul cu esmya? Dupa cat timp reapare menstruatia dupa tratament de 3 luni cu esmya?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu Esmya se prescrie pentru ameliorarea PREOPERATORIE a SIMPTOMELOR fibromului uterin - reduce sangerarile si durerile menstruale inainte de operatie.
Daca interventia chirurgicala nu este strict indicata in cazul dvs. - fibrom gigant - peste 15 cm, suspiciune de malignitate la nivelul vreunuia dintre organele genitale, varsta de peste 55 de ani, atunci nu exista un motiv sa luati Esmya. Pentru efectele medicamentului, va rugam sa consultati cu atentie prospectul: http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/002041/WC500124085.pdf.
Menstruatia apare de regula imediat dupa oprirea medicamentului. Pentru informatii legate de tratamentul fibromului uterin, puteti suna la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu sau puteti scrie la iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.