Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 iulie 2013

tratament esmya


Ce efecte poate avea tratamentul cu esmya? Dupa cat timp reapare menstruatia dupa tratament de 3 luni cu esmya?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu Esmya se prescrie pentru ameliorarea PREOPERATORIE a SIMPTOMELOR fibromului uterin - reduce sangerarile si durerile menstruale inainte de operatie.
Daca interventia chirurgicala nu este strict indicata in cazul dvs. - fibrom gigant - peste 15 cm, suspiciune de malignitate la nivelul vreunuia dintre organele genitale, varsta de peste 55 de ani, atunci nu exista un motiv sa luati Esmya. Pentru efectele medicamentului, va rugam sa consultati cu atentie prospectul: http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/002041/WC500124085.pdf.
Menstruatia apare de regula imediat dupa oprirea medicamentului. Pentru informatii legate de tratamentul fibromului uterin, puteti suna la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu sau puteti scrie la iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor