Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 iulie 2013

tratament cu sintrom


Buna ziua; stimate dnule!dna doctor va rog frumos sa mi dati si mie un raspuns concret la urmatoarea intrebare. tatal meu in varsta de 64 de ani sufera de hipertensiune arterial si diabet. In urma cu 15 ani a suferit un preinfarct. face INR ul regulat la o luna de zile merge si face analiza la INR si glicemie. Glicemia este acum buna 130 si inr in limitele normale intre 2-3. Ia o jumatate de pastila de sintrom pe zi. A avut nevoie la stomatology pt a I scoate molarul de minte si dr a intrebat cand a luat sitromul si I a spus ca trebuie sa intrebe dr cardiolog cu cat timp inainte de o interventie nu trebuie sa ia pastilele de sintrom pentru a nu sangera. Va rog respectuos sa mi raspundeti cat mai urgent la aceasta intrebare pt ca trebuie urgent sa extraga molarul de minte; Va multumesc anticipat cu respect


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Avand in vedere simptomele si diagnosticele enumerate de dvs credem ca ar trebui sa va prezentati la un consult de specialitate cardiologica si eventual apoi sa efectuati o coronarografie. Istoricul mentionat de "preinfarct" si administrarea de tratament anticoagulant, precum si restul factorilor de risc, sunt motive suficienta sa ne faca sa credem ca aveti nevoie de investigatii mai amanutite de cardiologie, inainte de procedura stomatologica. Daca doriti puteti veni la un consult cardiologic, cu toate analizele facute pana acum. Ne puteti contacta la nr de telefon 0727.867.459 - Lavinia Riciu. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor