Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 iulie 2013

Buna ziua, am 47 de ani ,sunt la menopauza instalata de 5 ani,de atunci nu am mai sangerat niciodata. Din cauza manifestarilor menopauzei am fost la un consult de rutina si mi s-a descoperit un fibrom dar care nu imi dadea nici un simptom,in schimb


care este solutia,exista vreun tratament? MULTUMESC


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cea mai buna recomandare este aceea de a efectua un consult ginecologic, in cadrul caruia sa primiti un tratament adecvat. Va recomandam spitalul nostru - Ponderas - pentru medici de exceptie si investigatii complete. pentru programari puteti suna la 021.9886. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor