Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


2 august 2013

Strangulare carotida


Ce solutii ar putea fi pentru diagnosticul de stangulare a carotidei in proportie de 80%, la o pacienta de 78 de ani cu diabet aflata sub tratament cu insulina?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Un astfel de diagnostic isi regaseste tratamentul pe cale minim-invaziva, sub forma de angioplastie carotidiene cu stent. Procedura asigura dilatarea permanenta a carotidei, anuland nevoia de interventie chirurgicala si protejand de riscuri pacientii cu multiple afectiuni, printre care si diabetul insulino-dependent. Spitalizarea este de 24 de ore, iar recuperarea imediata.
Va recomandam o consultatie la unul dintre medicii nostri cardiologi / radiologi interventionisti, sau daca distanta este o problema, trimiterea documentelor medicale ale pacientului prin e-mail, la adresa iulia@drnechifor.ro, spre a primi o opinie medicala. Amanarea procedurii, in astfel de cazuri, poate genera o serie de probleme medicale conexe si implica riscuri importante, punand in pericol viata pacientului. Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.