Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Strangulare carotida

Ce solutii ar putea fi pentru diagnosticul de stangulare a carotidei in proportie de 80%, la o pacienta de 78 de ani cu diabet aflata sub tratament cu insulina?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Un astfel de diagnostic isi regaseste tratamentul pe cale minim-invaziva, sub forma angioplastiei carotidiene cu stent. Procedura asigura dilatarea permanenta a carotidei, anuland nevoia de interventie chirurgicala si protejand de riscuri pacientii cu multiple afectiuni, printre care si diabetul insulino-dependent. Spitalizarea este de 24 de ore, iar recuperarea imediata.
Va recomandam o consultatie la unul dintre medicii nostri cardiologi / radiologi interventionisti, sau daca distanta este o problema, trimiterea documentelor medicale ale pacientului prin e-mail, la adresa iulia@drnechifor.ro, spre a primi o opinie medicala. Amanarea procedurii, in astfel de cazuri, poate genera o serie de probleme medicale conexe si implica riscuri importante, punand in pericol viata pacientului. Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.