Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


probleme ginecologice

Buna ziua, Sunt din Constanta,am 46 de ani si e prima data cand am o hemoragie uterina intre menstruatii.Mentionez ca sangerarea este abundenda, uneori cu cheaguri si dureaza de 8 zile.Am fost la medicul meu ginecolog acum trei zile si dupa consultatie si ecografia endovaginala, mi-a pus diagnosticul de uter fibromatos hemoragic, cu depistarea mai multor fibroame uterine. Mi-a dat tratament hormonal de 21 zile cu cyclo-progynova si climara-4 plasturi aplicati toti odata cu administrarea primei pilule. Sunt 3 zile de cand fac tratamentul si nu simt nicio ameliorare.Sangerarea este tot abundenta si ma ingrijoreaza.La intrebarea mea daca nu ar fi benefica embolizarea , dl. doctor mi-a raspuns ca nu o recomanda la anii mei. As vrea sa ma ajutati cu un raspuns in problema mea medicala. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Panculescu,
Cea mai buna decizie pe care o putem lua este aceea de a programa o consultatie la medicul nostru ginecolog (dr. Anca Murariu), cu care colaboreaza Dr. Rares Nechifor. Doar in urma unui consult ginecologic riguros, in cadrul caruia sa efectuam si o ecografie transvaginala putem stabili daca aveti indicatie pentru embolizare sau nu. Puteti veni pregatita si pentru internare in aceeasi zi, in cazul in care aveti indicatie pentru aceasta procedura, iar pentru mai multe detalii legate de adresa, pregatire, costuri, puteti scrie pe adresa iulia@drnechifor.ro sau puteti suna la numarul de telefon 0731.771.111. Va asteptam!