Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 august 2013

embolizare


Buna ziua, fratele meu a fost de curand operat la rinichi deoarece avea piatra, mentionez ca a mai suferit inainte vreo 5 operatii de acest gen, dar dupa ultima operatie a inceput sa urineze cu sange si elimina chiar si cheaguri de sange motiv pentru care i-a fost pusa sonda, vreo 3 zile nu a urinat limpede dupa care a inceput sa urineze din nou cu sange si apoi nu mai putea sa urineze deloc in tot acest timp avand si dureri foarte mari.A fost operat din nou acu 2 zile si am inteles k i-ar fi introdus sonda direct in rinichi, in urma investigatiilor ar fi vorba despre un vas de sange care nu se coaguleaza.Acum i-a fost recomandat sa astepte o saptamana daca nu are nevoie de embolizare vasculara? Tot ce am vazut pe internet este legat de embolizarea de fibrom,as dori sa stiu unde ar putea face o asemenea interventie?se poate si la Dumneavoastra?Multumesc frumos


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,
Embolizarea este singura solutie de terapie pentru salvarea rinichiului in cazul fratelui dvs. In centrul nostru, dr. Rares Nechifor poate efectua procedura (in general, fibromul este cea mai frecventa afectiune, insa dr. Nechifor poate emboliza cu succes orice sursa de hemoragie).
In acest sens, procedura poate si trebuie sa aibe loc in urmatoarele zile; spitalizarea va fi de 24 de ore, puncția se va realiza cel mai probabil prin braț — artera brahială.
Pentru programare, va rog sa ma contactați la aceasta adresa de email sau la telefon 0731.771.111— Iulia Ungureanu (asistenta dr. Rares Nechifor).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor