Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Uter fibromatos

Buna ziua, domnule doctor. Am varsta de 30 ani, am facut un control ginecologic si rezultatul final (doua pareri) este faptul ca am un uter fibromatos care el in ansamblu este un fibrom. Adica uterl i mi este marit in volum cu 2 doi cm. In perioada menstruala am un ciclu hemoragic cu durata de 10 zile si dureri insuportabile. Sfaturile care le am primit sunt acelea de a face o histerectomie partiala. Mentionez faptul ca pana in acest moment nu am copii. Ma intereseaza daca mai exista si alta posibilitate in afara de operatie. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Doamna Balaban, histerectomia va fi exclusa din calcul, iar factorii ce decid acest lucru sunt varsta dvs. si diagnosticul - amputatia uterului se aplica doar in situatii ce pun in pericol viata pacientei si numai dupa s-au incercat solutii alternative. Este important insa de cunoscut intreg contextul medical: in ce stare se gasesc ovarele, colul uterin, endometrul? Cand a fost recoltat testul Papanicolau si care a fost rezultatul? Dupa ce tabloul clinic este complet, se poate proceda la alegerea terapiei - chirurgie clasica in caz de malignitate sau embolizare. Va recomandam sa consultati un medic ginecolog cu experienta, care va poate oferi solutii in locul histerectomiei. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.