Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2013

HEPATITA B


BUNA ZIUA MA NUNESC STAN BRANDUSA AM 27 ANI SI SOTUL 36ANI SI IN URMA UNOR ANALIZE SOTUL A AFLAT CA ARE HEPATITA B ACUM 2 ZILE IN URMA UNOR ANALIZE .NOI AM AVUT CONTACT SEXUAL NEPROTEJAT DOAR O SINGURA DATA ACUM O SAPTAMANA EU VA INTREBE POSIBIL SA FI CONTACTAT VIRUSUL?POT FACE ANALIZA SA DEPISTEZ DACA IL AM SAU NU SAU DUPA CAT TIMP POT FACE ANALIZE?MENTIONEZCA CA EU AM NASCUT ACUM 5 LUNI SI AM FACUT TOATE ANALIZELE SI EU NU AM AVUT NICI O BOALA.CELOR DOI COPII DE 5 LUNI SI 6 ANI JUMATATE CE PUTEM FACE PT A -I FERI DE ACEST VIRUS.VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista metode de a evita trasmiterea bolii, cel mai prudent este sa efectuati un consult la un medic specializat in boli-infectioase. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor