Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2013

solicitare edificare


ecografie transvaginala: uter: pozitie AVF; dimensiuni: 74,2/40,3/3,45mm; miometru: neomogen - perete uterin posterior o imagine hipoecogena de 6,8/9,4mm cu dezvoltare interstitiala fara semnal doppler; endometru: grosime 12,7mm neomogen; cavitate uterina: destinsa de o imagine neomogena de 8,4/11,2mm cu pedicul vascular (polip endocavitar). care este urmatorul pas? parerile sunt contradictorii si nu stiu incotro sa o apuc. cu stima si multumiri anticipate, grigoriu marilena


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Grigoriu, in primul rand aveti nevoie de o consultatie la un medic ginecolog cu experienta, care va poate efectua o evaluare corecta si ca va poate aplica un plan terapeutic eficient - cel mai probabil, rezectia histeroscopica a polipului dvs. cervical. Procedura este relativ simpla, iar in multe cazuri, se poate realiza in cabinetul de ginecologie, cu anestezie locala. Va recomandam pe Dr. Anca Murariu din cadrul spitalului Ponderas; puteti stabili o programare la telefon 021.9886. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor