Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Anevrism rupt

Buna ziua , ma numesc Balogh Zsolt si am fost operat prin embolizare minim ivaziv cu un anvrism rupt.Operatia a fost un succes si nu am avut dureri de cap nici pana astazi. Intrebarea mea ar fii ce sansae sunt ca anevrismul operat sa resangereze sau sa se formeze un nou anevrism. Cu stima Balogh Zsolt


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa embolizare trebuiesc facute angiografii de control la 6 luni si un an. Daca totul este ok riscul este zero.
Daca anevrismul a fost embolizat partial si continua sa creasca exista riscul de sangerare si de aceea se reintervine. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.