Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 septembrie 2013

Anevrism rupt


Buna ziua , ma numesc Balogh Zsolt si am fost operat prin embolizare minim ivaziv cu un anvrism rupt.Operatia a fost un succes si nu am avut dureri de cap nici pana astazi. Intrebarea mea ar fii ce sansae sunt ca anevrismul operat sa resangereze sau sa se formeze un nou anevrism. Cu stima Balogh Zsolt


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa embolizare trebuiesc facute angiografii de control la 6 luni si un an. Daca totul este ok riscul este zero.
Daca anevrismul a fost embolizat partial si continua sa creasca exista riscul de sangerare si de aceea se reintervine. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor