Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 septembrie 2013

ajutor urgent


Buna Ziua Ma numesc Taiatu Marius Iliuta ,am 21 de ani si am anumite sintome care ma sperie;simt bataile inimii foarte puternice dintr-o data ,o durere in dreptul inimii care se duce in sus,durere de cap (in ceafa )si ce ma sperie cel mai tare este faptul ca ma trezesc din somn amortit (aproximativ un minut )parca sunt paralizat ,nu ma pot misca ...Am fost la medic si mi-a gasit tensiunea marita 17-18.mi-a recomandat holter TA...Intrebarea <<este mai indicat holter de ritm cardiac sau cel de ta ??.. Va rog sa ma ajutati ...tocmai mi-a murit bunica de accident vascular si ...m impresia ca o mostenesc cu tensiune ...problema este ca la varsta mea nu ma simt bine deloc;ameteli ,durere de cap.amortetli in somn,durere in zona inimii...va rog sa i-mi raspundeti si sa ma ajutati pt un consult eficient


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va asteptam pentru montarea unui holter de tensiune arteriala, a carui interpretare sa aibe loc ulterior, in cadrul unui consult amanuntit cardiologic, menit sa identifice sursa simptomelor dvs. Multa sanatate va dorim!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor