Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 octombrie 2013

Operatie TAVI


Buna ziua Doresc sa aflu cateva informatii despre procedura chirurgicala TAVI,pacienta are o varsta de 68 de ani,este diabetica dependenta de insulina de aprox. 20 de ani,sufera de cardiomiopatie dilatativa,regurcitare mitrala severa,anevrism pe ventricol,stenoza aortica stransa calcificata,2 infarcturi miocardice in antecedente cu q patologic prezent in ecg.Pacienta are aprox. 45-50 kg.Doresc sa stiu daca exista posibilitate unei interventii chirurgicale de acest tip si pretul acesteia. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pacienta trebuie evaluata foarte bine. Din descrierea dumneavoastra procedura este posibila și ar costa cam 30-35 mii euro. Se face în străinătate în cele mai sigure condiții împreună cu medici străini și romani. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor