Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 octombrie 2013

Operatie TAVI


Buna ziua Doresc sa aflu cateva informatii despre procedura chirurgicala TAVI,pacienta are o varsta de 68 de ani,este diabetica dependenta de insulina de aprox. 20 de ani,sufera de cardiomiopatie dilatativa,regurcitare mitrala severa,anevrism pe ventricol,stenoza aortica stransa calcificata,2 infarcturi miocardice in antecedente cu q patologic prezent in ecg.Pacienta are aprox. 45-50 kg.Doresc sa stiu daca exista posibilitate unei interventii chirurgicale de acest tip si pretul acesteia. Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pacienta trebuie evaluata foarte bine. Din descrierea dumneavoastra procedura este posibila și ar costa cam 30-35 mii euro. Se face în străinătate în cele mai sigure condiții împreună cu medici străini și romani. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor