Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 octombrie 2013

nodul fibromatos


buna ziua!apelez la d-voastra din disperare.acum cateva luni ,la o ecografie endovaginala,a fost depistata o formatiune hipoegogenica retrocervicala 4,9/1,6. dupa cateva luni a crescut ajungand la 5,43/2,55.mi s-a spus ca trebuie scos uterul.ovarele funtioneza bine. am 41 de ani.astept raspunsul dumneavoastra!tot respectul!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Prima recomandare este aceea de a consulta un medic ginecolog cu experienta, care sa efectueze investigatii pertinente.
Scoaterea uterului s-ar justifica doar daca ar exista suspiciuni serioase in privinta naturii tumorii; daca ea este benigna - manevra nu se justifica.
Daca formatiunea - polipul - se dovedeste a fi de fapt un fibrom uterin, embolizarea poate fi o varianta foarte eficienta de tratament, evitandu-se, bineinteles, chirurgia clasica.
Datele acestea se pot elucida in cadrul unei consultatii de ginecologie, cu ecografie transvaginala. Va recomandam pe dr. Anca Murariu, Spital Ponderas.
Programare se poate obtine sunand la numarul de telefon 0731.771.111 - Iulia Ungureanu.
Va dorim multa sanatate.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor