Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 octombrie 2013

dsv


buna seara am o fetita care implineste 7 ani in nov nascuta cu dsv subaortic a primit tratament pana la varsta de 4 ani acum nu ia nimic pana acum am tot fc controale in paralel la tg mures si la roma la bambino gesu de unde abia ne.am intors si trebuie sa ne pregatim pt corectie la nul care va fi pe cord deschis pt ca zic medicii ca nu se poate prin sau cu umbraluta . acum va intreb pe dv credeti ca este posibil in centrul dv sa se poata asa ceva ca tare am vrea sa evitam operatia pe cord deschis .va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa veniti cu fetita la unul dintre specialistii nostri pentru o evaluare corecta - consult clinic, ecografie transtoracica sau transesofagiana, si pentru a putea primi recomandarea potrivita. DSV-ul se poate inchide, in general, si cu umbreluta, insa este important ca medicul ce evalueaza sa aibe experienta in tratamentul si in urmarirea acestui tip de afectiune. Printre specialistii nostri se numara Dr. Vasilios Thanopoulos, Director Interventional Pediatric Cardiology, Iatricon Medical Center, Athena, Grecia. Amanarea nu este o optiune, mai ales in cazul DSV. Modificarile structurale ce pot aparea la nivelul cordului, din cauza acestei afectiuni, sunt ireversibile. Multa sanatate dvs. si fetitei.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor