Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 octombrie 2013

malformatie arterio-venosa(hemangion belign la mana stinga)


buna ziua.m-ar interesa daca la dv se poate face embolizare.am citeva astfel de hemangioame pe mana stinga,am operat doua dintre ele,apoi am aflat ca nu trebuia sa le operez.singura solutie ar fi embolizarea lor dar nu stiu unde pot face acest lucru.multumesc frumos in speranta ca ma puteti ajuta.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, la noi puteti efectua embolizarea, insa ar trebui sa veniti la o consultatie in prealabil cu toate documentele medicale. Programare se poate obtine sunand la numarul de telefon 0731.771.111 - Iulia Ungureanu. Va asteptam!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor