Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 octombrie 2013

cardiopatie ischemica


Buna seara,va rog foarte mult sa-mi spuneti dac se impune efectuarea unei coronorografii ,este vprba de mama mea de 63 de ani diagnosticata cu o cardiopatie ischemica cu hipertensiune 160/90 si cu zile in care are anumite aritmii de natura ventriculara nu are multe dar se pare ca are si bigeminale asta in urma unui holter ekg.Mentionez ca face tratament cu tolura de 40 mg,egilok de 25 (1-0-1)si rosuvastatina I tablet de 10 mg seara.Are ceva kg in plus glicemia este normala mananca echilibrat face miscare si se simte bine si foarte bine.In urma cu cateva luni am efectuat si o ecocardiografie dopller la care rezultatele au fost bunicele fractia de ejectie >60%.Acum ar urma sa mergem la consultul de 6 luni.Va rog frumos daca ati citi acest mesaj sa-mi raspundeti daca are indicatie pentru efectuarea uneu coronorografii.Va multumesc si astept cu nerabdare raspuns


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din descrierea dumneavoastra este greu de apreciat necesitatea coronarografiei, de principiu orice pacient cu acest diagnostic de cardiopatie ischemica, ar trebui sa ia in considerare efectuarea aceastei investigati. Mama dvs. a facut un test de efort? Pentru mai multe informatii sau o eventuala programare va rugam sunati la numarul de telefon 0727867459 (Lavinia Riciu). Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor