Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 octombrie 2013

uter fibromatos,polip de endometru


mentionez ca sunt la menopauza am varsta de 52 de ani ,nu am dureri, nu am sangerari si doctorul totusi imi recomanda histeroctemie totala tinand cont de varsta fiind un mare risc de cancer.rezultat control ginecologic uter in avf,dimensiuni 8/5/4 cm,cu nodul miomatos intramural fundic 5/4,5/4 cm,nodul subseros fundic 3,5/3 cm.endocaitar o imagine hipoecogena bine delim itatat 3,2/1,6 cm,ambele ovare atrofice,involuate,Douglas liber. va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa veniti la un consult ginecologic pentru a stabili ce reprezinta acea imagine endocavitara de 3 cm. Daca aceasata este ok nu este necesara histerectomia. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.