Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 octombrie 2013

uter fibromatos,polip de endometru


mentionez ca sunt la menopauza am varsta de 52 de ani ,nu am dureri, nu am sangerari si doctorul totusi imi recomanda histeroctemie totala tinand cont de varsta fiind un mare risc de cancer.rezultat control ginecologic uter in avf,dimensiuni 8/5/4 cm,cu nodul miomatos intramural fundic 5/4,5/4 cm,nodul subseros fundic 3,5/3 cm.endocaitar o imagine hipoecogena bine delim itatat 3,2/1,6 cm,ambele ovare atrofice,involuate,Douglas liber. va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa veniti la un consult ginecologic pentru a stabili ce reprezinta acea imagine endocavitara de 3 cm. Daca aceasata este ok nu este necesara histerectomia. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor