Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 octombrie 2013

Coarctatie de aorta nou nascut


Buna ziua, sunt insarcinata in 34 saptamani, iar bebelusul a fost diagnosticat cu coarctatie de aorta si cheiloschizis. Coarctatia inteleg ca este destul de severa, 2.5 mm in partea ingustata si 6 mm dimensiunea aortei. Crosa pare sa fie in regula. Intrebarea mea este daca la dvs se poate face operatie pentru coarctatie la nou nascuti (1-2 zile de viata) Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avem nevoie de documentele medicale, daca puteti sa ne trimiteti pe mail ecografiiile facute la adresa de mail: iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor