Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 octombrie 2013

Buna ziua


Buna ziua, Se intampla ceva foarte grav cu prietenul meu de cateva saptamani. A inceput sa aibe niste ameteli minore, dar acum a ajuns sa cada din picioare de la ele. Nu se mai poate concentra, e ametit tot timpul si a inceput sa se teama pentru viata lui. A fost la medic, i-a fost recomandat urmatorul tratament: acutil, equilibra, remotiv, melatonina si ibuprofen. A tinut acest tratament, dar ametelile nu s-au ameliorat nici macar putin. A facut si o tomografie la cap, dar doctorul i-a spus ca nu e nimic in neregula....dumneavoastra ce parere aveti? ce e de facut in acest caz? Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra! Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam un consult neurologic cat de repede se poate. In cadrul spitalului nostru, isi desfasoara activitatea dr. Simona Vizeteu, un medic cu experienta. Este dificil de stabilit doar dupa descrierea dvs. daca este vorba de o problema serioasa de sanatate sau nu - trebuie, asadar, investigat.
Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.