Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 octombrie 2013

TRATAMENT CHIST OVARIAN SI AMENOREE


Buna seara! As dori sa-l intreb pe dl.doctor rares nechifor daca la centrul de excelenta se pot face si ecografii transvaginale? Daca nu, va rog sa imi recomandati un medic ginecolog bun, in Bucuresti si ulterior sa ajung la clinica dvs. de asemenea, ce tratament homeopat as putea aborda, intrucat medicul mi-a recomandat anticonceptionale pe care refuz sa le iau deoarece au mult prea multe contraindicatii, iar mie nu mi-au fost recomandate ca analize decat markeri tumorali. va multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sigur ca se pot face. Va recomandam intai un consult ginecologic in cadrul Spitalului Ponderas - fie dr. Ionela Anghelescu fie dr. Turcanu Ramona, in cadrul caruia sa efectuati si ecografie transvaginala. Tratamentul cu pilule anticonceptionale poate fi extrem de eficient si v-ar putea ajuta chiar sa scapati de chisturile ovariene, dar si sa va protejati de sarcina. In ceea ce priveste tratamentul homeopat, din pacate nu va putem face recomandari intrucat nu obisnuim a prescrie astfel de preparate. Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor