Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


TRATAMENT CHIST OVARIAN SI AMENOREE

Buna seara! As dori sa-l intreb pe dl.doctor rares nechifor daca la centrul de excelenta se pot face si ecografii transvaginale? Daca nu, va rog sa imi recomandati un medic ginecolog bun, in Bucuresti si ulterior sa ajung la clinica dvs. de asemenea, ce tratament homeopat as putea aborda, intrucat medicul mi-a recomandat anticonceptionale pe care refuz sa le iau deoarece au mult prea multe contraindicatii, iar mie nu mi-au fost recomandate ca analize decat markeri tumorali. va multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sigur ca se pot face. Va recomandam intai un consult ginecologic in cadrul Spitalului Ponderas - fie dr. Ionela Anghelescu fie dr. Turcanu Ramona, in cadrul caruia sa efectuati si ecografie transvaginala. Tratamentul cu pilule anticonceptionale poate fi extrem de eficient si v-ar putea ajuta chiar sa scapati de chisturile ovariene, dar si sa va protejati de sarcina. In ceea ce priveste tratamentul homeopat, din pacate nu va putem face recomandari intrucat nu obisnuim a prescrie astfel de preparate. Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.