Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 noiembrie 2013

prostata

buna ziua asi dorii nr dumneavoastra de telefon pentru a lua legatura personal cu dumneavoastra de oare ce sint bolnav cu prostata .dupa controlul facutde catre domnul dr angelus din bacau sustine caci trebuie sa fiu operat dar poate , prin intermiediu si ajutorul dumneavoastra poate nu este necesar operatia . Cu stima si respect H.kasper


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, data fiind distanta mare la care va aflati, fata de Bucuresti, va propun sa scanati ecografia de prostata sau abdominala, analizele de sange (in mod special PSA si free PSA), si sa le trimiteti domnului doctor spre evaluare pe adresa iulia@drnechifor.ro, impreuna cu numarul dvs. de telefon. Daca nu aveti aceste investigatii deja efectuate, puteti veni la Bucuresti pentru ele. Interventia chirurgicala poate fi evitata, gratie embolizarii. Numarul de contact - informatii, programari - este 0731.771.111.
Am incercat sa va contactam telefonic la numarul pe care ni l-ati pus la dispozitie, insa fara succes. Multa sanatate va dorim!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.