Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 noiembrie 2013

despre tratam anticoagulant


sotul meu in varsta de 66 ani a suferit un avc ischemic manifestat numai prin afazzie in 2008 sub tratament cu sintrom are fibrilatie atriala permanenta si anul acesta a fost operat pe carotida dreapta care era cu ocluzie 80% ultimul inr facut acum 3 zile a fost 2,16 sub tratament cu sintrom 2 seri cate o jumatate una un sfert dimineata ia lokren diurex aspacardin si omez seara ia sintrom simvacard si aspacardin azi dimineata a avut scaun cu sange rosu nedigerat cum sa procedam?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, valoarea INR-ului este una foarte buna, sotul dumneavoastra trebuie sa-si continuie tratamentul cu sintrom. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.