Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 noiembrie 2013

ANXIETATE


Buna ziua, am o mare rugaminte,daca ma puteti ajuta.am 44 de ani,sufar de tulburare anxioasa,am prolaps de valva mitrala cu regurgitare minima,in trecut am avut probleme cu tiroida.fac tratament cu lokren si o tableta de anxiar pe zi,de 1 mg.problema mea este ca am prins o frica teribila de tensiometru si nu stiu ce sa fac,cum sa merg la cardiologie pentru o consultatie deoarece simt ca mi crapa inima de frica la gandul ca va trebui sa mi se masoare tensiunea arteriala.de fapt,evit orice consultatie la medic. va rog ajutati ma cu un sfat ce sa fac,ce sa iau sa fac fata unei consultatii la cardiologie,fiindca n am mai fost de apropae 2 ani si mi e teama sa nu fi evoluat boala,deoarece simt si o greutate in respiratie uneori(ma balonez f des)si cred ca am si extrasistole,simt asa ca o bataie pauza cateodata,care ma serie foarte tare.cand imi masuram tensiune acasa era in limite normale,dar la cabinet intotdeauna am 16,17 cu 10,de frica. va multumesc din tot sufletul. cu respect, Maria


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista posibilitatea de a monta un Holter TA, un aparat de masurat tensiunea timp de 24 de ore. Daca nu ajuta, atunci faceti o pauza de 2 saptamani din masurarea tensiunii si apoi lasati un membru al familiei sa va masoare tensiunea. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor