Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 decembrie 2013

Buna ziua.....


De ceva vreme (cam de 1 luna si ceva) ma confrunt cu o mica durere de stomac,care,de cele mai multe ori e doar un discomfort stomacal.durerea apare in special dupa mese si dureaza cam 2-3 ore dupa care ramane doar un mic discomfort stomacal.va rog mult daca puteti astept un rasp.cu multa stima,va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Recomandarea este aceea de a consulta un medic internist sau gastro-enterolog - unul dintre cei doi medici va va recomanda cu siguranta investigatii suplimentare, ca de exemplu ecografie abdominala sau chiar endoscopie pentru elucidarea cauzei disconfortului dvs.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.