Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 decembrie 2013

arteriopatie obliteranta picior drept

Am 63 ani si in martie am aflat ca am arteriopatie obliteranta picior drept. Ca tratament mi s-a dat : pentroxiretard, aspenter, ramipril, isoptin 240, din 1992 am HTA. Chirurgical se poate face ceva pt a inlatura acest disconfort? Pot trimite si Doplere, angio CT cu substanta de contrast si tot ce am facut. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Afectiunea de care suferiti se poate trata cu eficienta pe cale interventionala - demersul incepe cu angiografia periferica, iar ulterior, dupa diagnosticarea problemei, se poate efectua angioplastie cu stent sau balon, fara a mai fi nevoie de interventie chirurgicala.
Din echipa noastra medicala fac parte dr. Rares Nechifor, Dr. Dan Deleanu, Dr. Pavel Platon, Dr. Lucian Zarma, dr. Marin Postu - cu totii avand ani multi de experienta in ceea ce priveste acest tip de proceduri, si nu numai.
Ideea de a ne trimite documentatia medicala este foarte potrivita, si va rugam sa ne-o trimiteti scanata pe aceasta adresa de e-mail (iulia@drnechifor.ro) iar in cel mai scurt timp posibil veti primi o opinie medicala in ceea ce o priveste.
Asteptam raspunsul dvs.!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.