Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 decembrie 2013

cardilogie


Azi noapte am avut un episod foarte urat. M-am trezit neputand sa respir. De obicei am tensiunea foarte mica (9 cu 5 iar bataile inimii in jur de 60. Mi-am luat repede tensiunea iar valorile erau crescute (repet ca se raporteaza la normalitatea mea ): 11 cu 8 si 70 bataile inimii. Degetul mic de la mana s-ga este amortit si din cand in cand am si dureri in zona sanului drept. Mama mea are cardiopatie ischemica. De curand am facut o EKG si pare a fi in ordine insa eu nu sunt linistita mai ales ca simt uneori ca si cum in zona inimii s-ar goli ceva. Spuneti-mi va rog ce examene ar trebui sa fac pentru a sti exact ce se intampla. Am dintotdeauna colesterolul foarte mare ( aprox. 300) avand si hepatita B cu tratament facut cu interferon. De asemenea zilnic iau eutirox de 50 pentru tiroida. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua stimata doamna; dupa cum descrieti situatia - atat simptomele pe care le experimentati, cat si istoricul de boala cardiaca pe linie materna - se poate concluziona faptul ca aveti nevoie de un consult cardiologic riguros. Electrocardiograma este un instrument extrem de util in diagnosticarea bolii coronariene, insa nu este suficient. Se impune o investigare amanuntita, care sa includa si ecografie cardiaca si eventual, test ECG de efort. La nevoie, se poate monta si un aparat holter ECG care sa monitorizeze activitatea cardiaca pe o perioada de 24 de ore. Situatia dvs. medicala trebuie evaluata in ansamblul ei pentru a putea desprinde un diagnostic, si apoi un plan terapeutic exact. In spatele simptomelor se poate ascunde o boala coronariana - de aceea, investigatiile nu vor fi neglijate si nici amanate. Pentru programari, va stau la dispozitie numerele noastre de telefon. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor