Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 decembrie 2013

PROSTATITA


DE 6 LUNI LUNI FAC TRATAMENT CU OMNIC,SI ALTE TRATAMENTE CU CARPICON,HIMPLASIA[CARE NU-MIPRIESTE],SI SIMT UN DISCOMFORT IN ZONA PELVINA O DURERE SURDA SICIITOARE O STARE DE RAU MAI ALES ZIUA ,CE POT FACE? AM FACUT NUMEROASEINVESTIGATII MEDICALE SI NIMENI NU-MI ZICE NIMIC


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Atata timp cat nu raspundeti la tratamentul medicamentos, este necesara luarea in considerare a unui alt plan terapeutic. Va recomandam embolizarea adenomului de prostata. Manevra este eficienta - ulterior procedurii, adenomul de prostata se va resorbi ceea ce va conduce la disparitia simptomelor, permanenta si minim-invaziva - evitandu-se astfel chirurgia clasica. Va recomandam un consult initial pentru analizarea documentelor dvs. medicale si pentru realizarea anamnezei. Numarul de telefon - informatii, programari - este 0731.771.111.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor