Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 decembrie 2013

ginecologie


De de doua luni am ciclu cu cheaguri si abundent si dureri de burta am 38 ani nu am fost la medic ginecolog .Ce poate fi?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ciclul abundent si cu cheaguri se poate datora mai multor cauze, printre care si fibroamele uterine sau adenomioza. Este esential sa mergeti la ginecolog pentru stabilirea unui diagnostic precis, in urma caruia sa se poata prescrie un tratament. Evitarea vizitei la cabinetul ginecologului nu face altceva decat sa mentina starea de confuzie, de anxietate - nu stiti daca suferiti de ceva, de ce anume si cat de grav este. Cea mai mare parte a afectiunilor ginecologice se poate trata cu succes - inclusiv fibroamele uterine - pentru care exista posibilitatea de embolizare. Aceasta este o tehnica rapida, usoara, si cu rezultate permanente. Odata tratate in felul acesta, fibroamele inceteaza sa mai produca sangerari sau alte simptome neplacute si periculoase. Pentru informatii sau programare, puteti apela numarul de telefon 0731.771.111. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.