Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 decembrie 2013

ginecologie


De de doua luni am ciclu cu cheaguri si abundent si dureri de burta am 38 ani nu am fost la medic ginecolog .Ce poate fi?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ciclul abundent si cu cheaguri se poate datora mai multor cauze, printre care si fibroamele uterine sau adenomioza. Este esential sa mergeti la ginecolog pentru stabilirea unui diagnostic precis, in urma caruia sa se poata prescrie un tratament. Evitarea vizitei la cabinetul ginecologului nu face altceva decat sa mentina starea de confuzie, de anxietate - nu stiti daca suferiti de ceva, de ce anume si cat de grav este. Cea mai mare parte a afectiunilor ginecologice se poate trata cu succes - inclusiv fibroamele uterine - pentru care exista posibilitatea de embolizare. Aceasta este o tehnica rapida, usoara, si cu rezultate permanente. Odata tratate in felul acesta, fibroamele inceteaza sa mai produca sangerari sau alte simptome neplacute si periculoase. Pentru informatii sau programare, puteti apela numarul de telefon 0731.771.111. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor