Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 decembrie 2013

GINECOLOGIE


AM UN UTER FIBROMATOS SI UN FIBROM UTERIN DE DIMENSIUNI MICI DE CIRCA 6 ANI, INSA IN URMA UNOR MICI SINGERARI INTR-O PERIOADA IN AFARA CICLULUI MENSTRUAL AM FOST DIAGNOSTICATA CU FIBROM UTERIN DE 26 MM. URMEZ UN TRATAMENT PRESCRIS DE GINECOLOG CU ORGAMETRIL, ESTE ADEVARAT CA DUPA PRIMELE 2 PASTILE NU AM MAI SINGERAT, IAR ACUM TREBUIE SA BEAU 1 PE ZI 3 LUNI DE ZILE, INSA SUNT UN PIC NEDUMERITA DE FAPTUL CA NU AM FACUT ANALIZE DE SINGE CA SA STIE DACA AM DEREGLARI HORMONALE IAR CICLUL NU MI-A MAI VENIT DE ATUNCI. INTREBARE: DACA AM UN UTER FIBROMATOS SI ACEST FIBROM DEPISTAT DE 26 MM SE POATE URMA UN TRATAMENT MEDICAMENTOS CARE SA IL TINA LA ACESTE DIMENSIUNI DEOARECE EU AM 43 ANI SI S-AR PUTEA TINE IN CONTINUARE SUB OBSERVATIE PANA LA MENOPAUZA?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentele de tip Orgametryl au eficienta doar pe perioada administrarii lor - dupa incetarea tratamentului, sangerarile ar putea reveni la aceeasi intensitate sau mai mare decat inainte de inceperea lui.

Nu exista, asadar, o varianta de medicamentatie care sa sprijine stagnarea sau disparitia fibroamelor. Premenopauza, prin hormonii specifici care se secreta in timpul ei, favorizeaza cresterea fibroamelor, iar stoparea acestei cresteri nu se poate garanta nici odata cu instalarea menopauzei. Daca aveti posibilitatea, este recomandat sa ajungeti la cabinetul dr. Rares Nechifor pentru o discutie si pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de afectiunea dvs. Embolizarea este o terapie eficienta, ce va garanteaza tratamentul fibromului si anuleaza posibilitatea dezvoltarii de noi formatiuni, in viitor. Va asteptam!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor