Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 ianuarie 2014

hernie de disc


buna ziua,am 43 de ani si sunt operata de 3 ori de hernie de disc,acum am pr cu piciorul drept-furnicaturi,amorteala,durere-si am facut un nou rmn cu urmatoarea interpretare-rectitudinea coloanei lombare,hiposemnal t2 de deshidratare discala la nivel l2-l3,l3-l4,l4-l5,l5-s1,scaderea inaltimii spatiilor intervertebrale l3-l4,l4-l5,l5-s1,modificari degenerative ale platourilor vertebrale adiacente discului l4,debord discal circumferential l2,debord discal circumferential l4,hernie de disc l5-s1,migrata lateral dreapta cranial.va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna si daca trebuie operata sau exista alte tratamente.va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cele mai relevante pentru stabilirea diagnosticului sunt imaginile RMN, ceea ce inseamna ca este necesar sa le expediati catre dr. Rares Nechifor conform instructiunilor din urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ. Dupa expedierea imaginilor, veti primi un raspuns referitor la ele fie telefonic, fie pe adresa dvs. de e-mail. Daca dr. Nechifor considera necesar, va vom recomanda sa va prezentati la cabinetul nostru pentru o consultatie si o discutie amanuntita cu dansul. Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor