Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 ianuarie 2014

protuzie discală


vă rog să-mi precizați în ce măsură este indicată intervenția de nucleopastie, având următorul diagnostic - Scolioză dextro-concavă a coloanei lombare cu punct maxim la nivel L3 asociată cu ștergerea lordozei fiziologice. Reducerea înălțimii spațiului intervertebral L5-S1 pe toată lungimea asociată cu deshidratare discală corespunzătoare. Mică protuzie discală circumferentială la nivel L4-L5 ce asociază ștergerea spațiului epidural fără afectare radiculară nervoasă. Protuzie discală circumferențială la nivel L5-S1 ce asociază ușoară amprentare a sacului dural cu minim contact disco-radicular extraforaminal stâng cu rădăcină L5. Con medular cu aspect IRM normal, situat posterior de T12-L1. Fără anomalii de semnal la nivelul segmentelor osoase scanate cu excepția unui mic hemangiom infracentimetric de corp vertebral L1. Concluzii:Modificări de statică a coloanei lombare. Mică protuzie discală circumferențială la nivelul L4-L5 fără afectare radiculară nervoasă. Protuzie discală circumferențială la nivelul L5-S1 cu minimă afectare radiculară nervoasă L5 stânga extraforaminală. Vă mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cele mai relevante pentru stabilirea diagnosticului sunt imaginile RMN, ceea ce inseamna ca este necesar sa le expediati catre dr. Rares Nechifor conform instructiunilor din urmatorul link:
http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ. Dupa expedierea imaginilor, veti primi un raspuns referitor la ele fie telefonic, fie pe adresa dvs. de e-mail. Daca dr. Nechifor considera necesar, va vom recomanda sa va prezentati la cabinetul nostru pentru o consultatie si o discutie amanuntita cu dansul. Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor