Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 ianuarie 2014

compatibilitatea stentului activ farmacologic de tip nobori cu rmn


va rog sa-mi spuneti daca pot face un rmn avand in vedere ca in anul 2010 pe artera coronariana dr.s-a montat un stent farmacologic de tip nobori ptr.care nu am primit nici un document privind garantia lui si nici materiale din care este confectionat ptr.a sti daca este compatibil cu rmn.Pot sa aflu de la dvs.la cati ani trebuie schimbat acesta? Va multumesc si astept un raspuns urgent.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista doar doua categorii de stenturi coronariene - stenturile metalice active si stenturile biodegradabile (acestea din urma sunt disponibile doar in centrul nostru, in tara). Ambele tipuri de stent sunt compatibile cu rezonanta electromagnetica. Stent-ul biodegradabil Absorb prezinta marea calitate de a "disparea" in termen de doi ani de la implantare, ramanand in organism suficient timp pentru ca acesta sa repare leziunile vasului de sange si pentru a tine la distanta depunerile de aterom si grasime.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor