Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


compatibilitatea stentului activ farmacologic de tip nobori cu rmn

va rog sa-mi spuneti daca pot face un rmn avand in vedere ca in anul 2010 pe artera coronariana dr.s-a montat un stent farmacologic de tip nobori ptr.care nu am primit nici un document privind garantia lui si nici materiale din care este confectionat ptr.a sti daca este compatibil cu rmn.Pot sa aflu de la dvs.la cati ani trebuie schimbat acesta? Va multumesc si astept un raspuns urgent.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista doar doua categorii de stenturi coronariene - stenturile metalice active si stenturile biodegradabile (acestea din urma sunt disponibile doar in centrul nostru, in tara). Ambele tipuri de stent sunt compatibile cu rezonanta electromagnetica. Stent-ul biodegradabil Absorb prezinta marea calitate de a "disparea" in termen de doi ani de la implantare, ramanand in organism suficient timp pentru ca acesta sa repare leziunile vasului de sange si pentru a tine la distanta depunerile de aterom si grasime.