Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 ianuarie 2014

compatibilitatea stentului activ farmacologic de tip nobori cu rmn


va rog sa-mi spuneti daca pot face un rmn avand in vedere ca in anul 2010 pe artera coronariana dr.s-a montat un stent farmacologic de tip nobori ptr.care nu am primit nici un document privind garantia lui si nici materiale din care este confectionat ptr.a sti daca este compatibil cu rmn.Pot sa aflu de la dvs.la cati ani trebuie schimbat acesta? Va multumesc si astept un raspuns urgent.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista doar doua categorii de stenturi coronariene - stenturile metalice active si stenturile biodegradabile (acestea din urma sunt disponibile doar in centrul nostru, in tara). Ambele tipuri de stent sunt compatibile cu rezonanta electromagnetica. Stent-ul biodegradabil Absorb prezinta marea calitate de a "disparea" in termen de doi ani de la implantare, ramanand in organism suficient timp pentru ca acesta sa repare leziunile vasului de sange si pentru a tine la distanta depunerile de aterom si grasime.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.